•  

    Power Power Bell Schedule

    7:30-8:55 1st block 85 minutes

    9:00-10:25 2nd block 85 minutes

    10:30-11:55 3rd block 85 minutes

          Panther Power Time--70 minutes

                12:00-12:28 28 minutes Lunch A

                12:32-1:00 28 minutes Lunch B

    1:05-2:30 4th block 85 minutes  
     
     
    Students who have late arrival or leave early for CCP, JCC or work need to note the changes in class times. 
     
    Please see the other documents linked here concerning tutorial and club schedules.
     
     
     
     
    If you have any questions, please contact any administrator.