Phone: 919-894-3146

Email:

Degrees and Certifications:

Family and Consumer Science Teacher Certification BS, Early Childhood Education AA, Fashion Design

Sheryl Sauls

Welcome to my world! After working as a fashion designer for 14 years, I was given the opportunity to begin my teaching career and fell in love with the art of teaching. I have taught technology as well as Family and Consumer Science for the past 13 years! In 2018, I was nominated by one of my Apparel students as the Carolina Panthers/FSI Office Teacher of the Week and was then chosen as the 2018 Panthers/FSI Teacher of the YEAR out of NC and SC!

I am looking forward to working with student throughout this 2020-2021! I know that many of you are wondering what this year will look like. I have worked really hard to give you the best virtual experience I possibly can and will continue to deliver the best possible teaching you can receive via online learning. If you ever need me, please feel free to email me at sherylsauls@johnston.k12.nc.us.

  

  •  

     

    MONDAY


    All students attend virtually


    Synchronous

    TUESDAY


    All students attend virtually


    Synchronous

    WEDNESDAY


    All Students


    Remote Learning 

    Asynchronous


    Office Hours



    THURSDAY


    All students attend virtually


    Synchronous

    FRIDAY


    All students attend virtually


    Synchronous

    6:45 AM

    Students can enter the building

    Students can enter the building

     

    Students can enter the building

    Students can enter the building

    7:10 AM

    5 Minute Reminder

    5 Minute Reminder

     

    5 Minute Reminder

    5 Minute Reminder

    7:15 AM - 8:30 AM

    1st Block

    (75 Minutes)

    1st Block

    (75 Minutes)

    1st Block

    (75 Minutes)

    1st Block

    (75 Minutes)

    1st Block

    (75 Minutes)

    8:35 AM - 9:50 AM

    2nd Block

    (75 Minutes)

    2nd Block

    (75 Minutes)

    2nd Block

    (75 Minutes)

    2nd Block

    (75 Minutes)

    2nd Block

    (75 Minutes)

    9:55 AM - 11:10 AM

    3rd Block

    (75 Minutes)

    3rd Block

    (75 Minutes)

    3rd Block

    (75 Minutes)

    3rd Block

    (75 Minutes)

    3rd Block

    (75 Minutes)

    11:15 AM - 12:30 PM

    4th Block

    (75 Minutes)

    4th Block

    (75 Minutes)

    4th Block

    (75 Minutes)

    4th Block

    (75 Minutes)

    4th Block

    (75 Minutes)

    12:35 PM - 1:25 PM

    2nd  Block

    Lunch/POWER Time

    (50 Minutes)

    4th Block

    Lunch/POWER Time

    (50 Minutes)

     

    2nd Block

    Lunch/POWER Time

    (50 Minutes)

    4th Block

    Lunch/POWER Time

    (50 Minutes)

    1:30 PM - 2:15 PM

    1st Block

    POWER Time

    (45 Minutes)

    3rd Block 

    POWER Time

    (45 Minutes)

     

    1st Block

    POWER Time

    (45 Minutes)

    3rd Block 

    POWER Time

    (45 Minutes)

    2:15 PM

    Dismissal

    Dismissal

     

    Dismissal

    Dismissal