Mrs. Anna Marbry

Phone:

Email:

Degrees and Certifications:

Mrs. Anna Marbry

My name is Anna Marbry, and I am a 4th year special education teacher.  I look forward to the upcoming year and meeting all of my new math students!

  • 2017-2018 DAILY SCHEDULE

    First Bell 7:10

    1st Block 7:15 – 8:35 (80 minutes)

    2nd Block 8:40 – 10:00 (80 minutes)

    3rd Block 10:05 – 11:25 (80 minutes)

    POWER Block 11:25 – 12:35 (70 minutes)

    Power A 11:25 -- 11:59   

    Transition Bell from POWER A to POWER B -- 11:59 - 12:01

    Power B 12:01-- 12:35

    4th Block 12:40 – 2:00 (80 minutes)

     

    Trojan Academy 2:30-6:30           (See Calendar)

     

    2017-2018 EARLY RELEASE SCHEDULE/ Early Dismissal

    1st Block 7:15  – 8:15

    2nd Block 8:20 – 9:20

    3rd Block 9:25 – 10:25

    4th Block 10:30 – 11:30

    Lunch 11:30 – 12:00 2017-2018 ADVISORY SCHEDULE

    First Bell 7:10

    1st Block:   7:15 – 8:32 (77 minutes)

    Advisory:   8:37 – 8:50 (13 minutes)

    2nd Block:   8:55 – 10:12 (77 minutes)

    3rd Block:    10:17 – 11:30 (77 minutes)

    POWER A: 11:30 – 12:03 (33 minutes)

    POWER B:   12:05 – 12:38 (33 minutes)

    4th Block:   12:43 – 2:00 (77 minutes)

     

    2017-2018 LATE ARRIVAL (2-Hour Delay) SCHEDULE

    First Bell 9:10

    1st Block:   9:15 - 10:10 (55 minutes)

    2nd Block:   10:15 - 11:10 (55 minutes)

    3rd Block: 11:15 - 12:10 (55 minutes)

    POWER A: 12:10 - 12:35 (25 minutes)

    POWER B: 12:35 - 1:00          (25 minutes)

    4th Block:   1:05 - 2:00 (55 minutes)